Albanian Albanian
Pro European Students Union

Unioni i Studentëve Pro Europian

USPE dëshmon veten në Gjilan e Gjakovë

May 6, 2015 Mentori Comments

FB_IMG_1430940332533

Unioni i Studenteve Pro Europian (USPE) pas fitores që ka arritur në Universitetin e Prishtinës vitin e kaluar, tani ka arritur fitore bindëse edhe në dy Universitete tjera publike atë të Gjilanit dhe të Gjakovës.

Në Gjilan ka arritur fitore të madhe me 96% të votave të përgjithshme, ndërsa në Gjakovë me 67% të votave. Kështu duke udhëhequr me të gjitha Këshillet Studentore dhe me Parlamentin Studentor në të dy Universitetet publike.

Me këtë dëshmohet se Unioni i Studentëve Pro Europian (USPE) është organizata më e madhe studentore në Kosovë, ku gjithmonë është zëri i tyre i vetëm.

USPE falenderon të gjithë studentët për përkrahjen e tyre.

Previous Post

Next Post