Albanian Albanian
Pro European Students Union

Unioni i Studentëve Pro Europian

January 18, 2015

USPE bënë homazhe te varri i heroit KADRI ZEKA

Unioni i Studentëve Pro Europian, si organizata më e madhe studentore në vend, ne 33 vjetorin e vrasjes së Kadri Zekës dhe vëllezërve Jusuf  e Bardhosh Gërvalla ka bëre homazhe...

January 18, 2015

USPE i bashkohet marshit paqësor kundër deklaratave të ministrit Jabllanovic

USPE, si organizata më e madhe studentore në vend, duke parë e analizuara zhvillimet e fundit, me ftesë të Parlamentit Studentor, vendosë të bashkohet në protestën paqësore kundër deklaratave fyese...

January 10, 2015

CIAPS Postgraduate Commonwealth Scholarship for School Leaders, 2015

Applications are invited for CIAPS Postgraduate Commonwealth Scholarship for 2015 entry. There are a total of twenty (20) scholarships available, worth a total of Five Million Naira (N5 000 000)....

January 10, 2015

Sichuan Provincial Government Scholarship for Foreign Students in China, 2015

Sichuan Provincial Government is awarding scholarships for foreign students. Scholarships are available for doctoral students, master students, undergraduate students, junior college student’s and long term students at higher education institutions, higher...

January 7, 2015

MBA Scholarships for International Students at University of Edinburgh in UK, 2015

University of Edinburgh is inviting applications for MBA scholarships available for international students. The scholarships will be deducted from tuition fees. MBA Achievement Scholarships, MBA Diversity Scholarships and MBA Merit Scholarships...

1 3 4 5 6 7 31