Albanian Albanian
Pro European Students Union

Unioni i Studentëve Pro Europian

February 12, 2015

Newton International Fellowships for Postdoctoral Researchers in UK, 2015-2016

Applications are invited for Newton international fellowships available for postdoctoral researchers from all over the world except UK. In the 2015 round, approximately 40 Newton Fellows will be appointed. The fellows must...

February 6, 2015

Gezuar 5 vite me USPE – Egzon Daku

Fjalimi në ceremoninë e shënimit të pesë vjetorit të USPE. Të vetmes gjë që duhet ti trembemi është vetë frika, keshtu ka thënë Franklin Rosvelt në një fjalim të tij....

February 4, 2015

USPE avangardë e përfaqësimit studentor

Në datën e lindjes Unioni i Studentëve Pro Europian, gjenë vetën si e para në nivel të përfaqësimit studentor në Republikën e Kosovës. Kjo sigurisht që të bënë të kujtosh...

January 22, 2015

Profesorët të mos paguhen nga 60 centë për provim

Unioni i Studentëve Pro Europian, si organizata më e madhe në vend, në bazë të detyrave për mbrojtjen e të drejtave dhe interesave të studentëve, ka realizuar një sondazh në...

January 19, 2015

Malaysia International Scholarship (MIS) for International Students in Malaysia, 2015

Malaysian Government is offering Malaysia International Scholarship (MIS) for pursuing postgraduate and postdoctoral studies at a campus of Malaysian Universities. Each scholarship consists of Air tickets from recipient’s capital city to Malaysia,...

1 2 3 4 5 6 31