Albanian Albanian
Pro European Students Union

Unioni i Studentëve Pro Europian

February 16, 2012

UP, revoltohen studentët e masterit

Megjithëse askush nga strukturat menaxhuese të Rektoratit dhe Ministrisë nuk kanë shprehur disponim që pagesat e semestrave të ulen edhe në studimet master, studentët e këtij niveli kanë reaguar duke...

February 16, 2012

Studentët kërkojnë përshpejtimin e liberalizimit të vizave

Përfaqësues të Parlamentit Studentor të Universitetit t Prishtinës, me rastin e 9 majit – Ditës së Evropës, para selisë së Komisionit Evropian kanë vendosur një objekt simbolik, me anë të...

February 16, 2012

Kryetari Selim Daku do të vizitoi PS-USHT

Një delegacion i Parlamentit Studentor i Universitetit te Prishtinës i kryesuar nga Kryetari Selim Daku do të vizitoi PS-USHT. Në kuadër të vizitës në USHT kryetari i PS-UP-së do të...

February 16, 2012

MYFTIU TËRNAVA PRITI UDHËHEQËSIT E PS TË UP-SË.

MYFTIU TËRNAVA PRITI UDHËHEQËSIT E PARLAMENTIT STUDENTOR TË UP-SË. Myftiu i Kosovës, Mr. Naim Tërnava priti sot kryetarin e Parlamentit të Studentëve të UP-s(nga Unioni i Studenteve Pro Europian), Selim...

February 16, 2012

Në Ditën e Evropës Kosova larg Evropës

Ata janë të rinj kosovarë, ndihen evropianë, duan të tregohen evropianë e s’mund të prezantohen të tillë. Pushteti i Kosovës, vendi që synon integrimin në Bashkimin Evropian, nuk ua ka...

1 28 29 30 31