Albanian Albanian
Pro European Students Union

Unioni i Studentëve Pro Europian

March 20, 2015

FRYMA STUDENTORE USPE NË PEJË E NË PRIZREN

Organizata më e madhe studentore në Republikën e Kosovës studentore Unioni i Studentëve Pro Europian ka zhvilluar takime e biseda me studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë dhe Universitetit...

March 10, 2015

USPE – Të rritet vlera e bursave

Unioni i Studentëve Pro Europian si organizata më e madhe studentore në Republikën e Kosovës vlerëson se vendimi i Këshillit Drejtues të Universitetit “ HASAN PRISHTINA” për uljen e shumës së...

February 13, 2015

USPE – Arlinda dhe Ermira meritojnë çmimin studente e dalluar

Unioni i Studentëve Pro Europian, si organizata më e madhe studentore në Republikën e Kosovës reagon rreth ndarjes së çmimeve për “ Studentët e Dalluar të Universitetit të Prishtinës“ me...

February 13, 2015

Fulbright Foreign Student Program (Master’s Degree) for Kosovo in USA, 2016-2017

Applications are invited for Fulbright Foreign Student Program from students of Kosovo. Fulbright grants for masters degree study are awarded for 1-2 academic years, depending on the length of the degree program. Candidates...

February 13, 2015

Netherlands Fellowship Programme (NFP) for Developing Countries’ Students, 2016

Dutch Ministry of Foreign Affairs under the budget for development cooperation annually awards fully-funded Netherlands Fellowship Programmes (NFP). The NFP is meant for professionals who are nationals of and work and...

1 2 3 4 5 31