Albanian Albanian
Pro European Students Union

Unioni i Studentëve Pro Europian

February 16, 2012

Studentët e Mjekësisë denoncojnë parregullsitë .

20-05-2011 10:45 Puna praktike dhe përgatitja profesionale e studentëve nuk janë në gjendje të kënaqshme në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës (UP). Ky konstatim është nxjerrë nga organizata...

February 16, 2012

Rina dhe roli i saj në shoqërinë kosovare

13 Maj 2011 Në organizim të Departamentit të të Rinjve të Bashkësisë Islame të Kosovës dhe Parlamentit të Studentëve të UP-së, dje në Prishtinë u mbajt Tryeza e rrumbullakët “Rina...

February 16, 2012

Prishtinë, studentët: Regjistrimi i popullisë, i dështuar

Prishtinë – Drejtues të Parlamentit të Studentëve të Universitetit të Prishtinës kanë hedhur një varg kritikash në drejtim të institucioneve të vendit lidhur me mbarëvajtjen e procesit të regjistrimit të...

February 16, 2012

Parlamenti Studentor: EULEX të respektojë Kushtetutën !

Parlamenti Studentor: EULEX të respektojë Kushtetutën Prishtinë, 9 prill 2011 (13.00) Me rastin e trevjetorit të miratimit të aktit më të lartë juridik të vendit, Parlamenti i Studentëve i Universitetit...

February 16, 2012

Profesorët e frikshëm !

Në Universitetin e Prishtinës (UP) ka profesorë ndaj të cilëve nuk merren masa ndëshkuese për shkak të lidhjeve të forta që kanë me pushtetin, politikën dhe grupe të tjera të...

1 26 27 28 29 30 31