Albanian Albanian
Pro European Students Union

Unioni i Studentëve Pro Europian

November 26, 2015

1ST EUROPEAN CONGRESS FOR YOUNG PROFESSIONAL

‘’1ST EUROPEAN CONGRESS FOR YOUNG PROFESSIONAL’’  9th and 10th APRIL 2016  ALBANIA  Versioni SHQIP BURIMI DHE REKOMANDIMET NGA BE RESOURCE AND SUGGESTIONS FROM EU We protect the environment from non...

October 27, 2015

Një skenar cinik dhe një kope tifozësh

Shkruan: Egzon Daku Si akter në zhvillimet në universitet ndjejë nevojë të shkruaj… Na ishte njëherë një plak i mençur, i pasur dhe me influencë. Ai kishte edhe një djalë teze...

October 5, 2015

USPE I BASHKOHET PROTESTËS SË PARLAMENTIT STUDENTOR TË UP-SË

USPE, si organizata më e madhe studentore në vend, duke parë e analizuara zhvillimet e fundit, me ftesë të Parlamentit Studentor, vendosë të bashkohet në protestën paqësore për nesër më 06.10.2015...

June 11, 2015

USPE – Përkrahë marshin protestues gjithshqiptar në Shkup

Unioni i Studentëve Pro Europian, si organizata më e madhe studentore në Kosovë, duke parë e analizuar zhvillimet në Maqedoni, ka vendosur që të bashkohet në marshin protestues paqësorë, të...

June 7, 2015

Miranda Lushaj-në krye të Parlamentit Studentorë të Universitetit të Gjakovës

Miranda Lushaj-në krye të Parlamentit Studentorë të Universitetit të Gjakovës Pas zgjedhjeve studentore të mbajtura në Universitetin “Fehmi Agani” në Gjakovë, fituese doli organizata studentore Unioni i studentëve Pro Europian...

1 2 3 31